Wat is Car Wrapping en wat doen wij?

D-Sign-Wraps is gespecialiseerd in het stylen van verschillende type voertuigen. Bij ons staan de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. Dit resulteert in talloze geslaagde wraps. 

Geef uw auto een extra unieke uitstraling! Een dakwrap in carbonlook of hoogglans kleur, alle chrome delen aan de buitenzijde van de auto zwart maken behoord ook tot de mogelijkheden. Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamlijsten, of de wrap van uw grill, dakrails, of andere onderdelen is mogelijk bij ons. 

Mooie extra details aan uw car styling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en/of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af.

Maar niet alleen auto’s worden door ons gewrapped. Wij wrappen veel verschillende soorten voertuigen dus niet alleen auto’s. Ook het wrappen van boten, motoren en scooters bestaat tot de mogelijkheden. Speciale aanvragen komen geregeld binnen zoals meubels of keukens. Het design bepaald u zelf of u gaat met ons samen kijken wat er mooi is.

Paint Protection

Wij kunnen uw auto, boot, motor enz.. ook voorzien van de wel bekende PPF folie. Deze transparante folie kunnen wij Professioneel aanbrengen waardoor de originele lak Goed beschermd wordt en niet zal beschadigen of verkleuren. Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die als een tweede huid over de lak aangebracht wordt. De folie is glashelder en beschermt de lak van uw auto, boot, motor enz.. tegen steenslag of krassen en zorgt voor een diepe glans. Tevens is deze folie ook zelf herstellend als deze verwarmd word door bijvoorbeeld de zon.

Hoe werkt Carwrappen?

Eerst wordt de auto compleet en grondig  gereinigd aan de buitenzijde. Daarna goed ontvet met speciale ontvetter die ervoor zorgt dat de hoogwaardige zelfklevende vinyl van merken als: 3M, Avery, Hexis, Inozetec, Oracle of Vivid goed hecht en netjes blijft zitten. De levensduur van de Wrap bedraagt hierdoor jaren. Het zorgt voor een nieuwe look en dient ook als beschermlaag voor uw voertuig.


Bent u particulier of een bedrijf en wilt u reclame of een full-color wrap op uw voertuig? Neem dan contact met ons op.

Na een Carwrap dient U de nieuwe kleur wel door te geven bij de RDW. (Dit kan online geregeld worden en is gratis)

 
E-mailen
Instagram