we wrap your style

Bootwrap

Exterieur Jacht Wrapping

Met de steeds toenemende kwaliteit van folie, is het nu meer dan ooit mogelijk om het uiterlijk en de persoonlijkheid van een boot/jacht te veranderen. Carwraps zijn inmiddels al behoorlijk ingeburgerd en niemand kijkt meer verbaasd op van een gewrapte auto. Een snel opkomende markt is jacht-wrapping. Boten waarvan de romp niet opnieuw wordt geschilderd/gespoten maar beplakt wordt met folie. Een ‘Full Hull Wrap’, waarbij de romp van een boot met zelfklevende folie wordt beplakt, is interessant voor zowel nieuwe als gebruikte schepen. Bij nieuwe schepen beschermt de folie de originele gelcoat. Bij oudere en vaak van kleur verschoten jachten, wordt de buitenkant optisch weer in nieuwstaat gebracht.

Het toepassen van folie biedt meerdere voordelen boven een normale schilder/spuitbeurt. Folie blijft langduriger kleurvast en is vrijwel onderhoudsvrij. Afhankelijk van het gebruik en ondergrond kan de verwachte duurzaamheid oplopen van enkele jaren tot meer dan 10 jaar. Foliemontage gaat bovendien veel sneller, kan vaak op locatie, oogt strakker en is veel voordeliger dan schilderen/spuiten. En, omdat er zoveel verschillende soorten folie zijn, zijn de mogelijkheden voor een metamorfose enorm. Of u nu kiest voor een mat, satijn of glanzende afwerking, er zijn vele mogelijkheden waardoor uw boot/jacht een persoonlijke uitstraling krijgt.


Interieur Jacht Wrapping

Naast het deels of compleet wrappen van een romp, zijn er in de scheepvaart nog veel meer toepassingsmogelijkheden voor folie te bedenken. Een gedateerd interieur kan vrij eenvoudig worden opgefrist met een interieurfolie, al dan niet met speciale effecten of prints. bijvoorbeeld folie met de uitstraling van (geborsteld) metaal, verschillende soorten hout of carbon voor een meer exclusieve look. Complete wanden, kasten, tafelbladen, dashboards en keukens kunnen ermee worden beplakt.


Bent u op zoek naar een manier om uniek te zijn op het water en uw jacht te beschermen?
Vraag ons voor een vrijblijvende offerte of uitgebreide uitleg van de mogelijkheden.

Bevind uw boot zich in het buitenland? Dat is geen probleem, we maken een passende offerte voor U.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram