we wrap your style

Folie en interieur 

Het nieuwe tijdperk is aangebroken dat je niet alleen voor folie kunt kiezen op je auto, maar op veel andere manieren kunt verwerken in en om je huis. denk hierbij aan het wrappen van je keuken, badkamer, kantoor. Een deur, kozijn, kast, eettafel, of een omlijsting van de trapleuning, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te voorzien van een wrap waardoor het een andere uitstraling krijgt.

Keuken

Heeft je keuken een net iets ouderwetse kleur gekregen door de jaren heen, maar nog niet aan vervanging toe is, dan kunnen we hem voorzien van een nieuw jasje waardoor je een compleet nieuwe look krijgt en de keuken weer nieuw lijkt. Zelfs de afzuigkap kan bedekt worden met een folie om een mooi geheel te kunnen maken die helemaal van deze tijd is. Het aanrechtblad kan ook voorzien worden van een wrap.

Wij hebben een groot aanbod uni kleuren, maar daarnaast beschikken we over een grote collectie interieurfolies met een verschillend motief of structuur. Voorbeelden hiervan zijn hout-look, beton-look maar bijvoorbeeld ook leer-look folies. Wij werken alleen maar met hoogwaardige kwaliteit folies die stoot- en krasbestendig zijn en daardoor zeker vele jaren meegaan.

Badkamer

Ook is in een badkamer veel te veranderen met een interieurfolie. Bent je uitgekeken op je badkamer, maar is het te duur en eigenlijk nog niet nodig om de badkamer te vervangen? Dan kun je overwegen om de badkamer te laten wrappen. Want dat is een mooie en goedkope oplossing in plaats van een hele verbouwing. Binnen 1 dag heb je een vernieuwde badkamer met een totaal andere uitstraling. Een ander mooi bijkomend voordeel is dat je niet de troep en het kabaal hebt die wel horen bij het vervangen van een badkamer. Bijna alles in de badkamer kan je laten wrappen. Denk hierbij aan wanden, tegels en het badkamermeubel.
De hoogwaardige kwaliteit van de folies die gebruikt worden bij een interieur wrap, maakt dat de folie ook in vochtige omstandigheden goed blijft zitten. Er is namelijk sprake van een grote hoeveelheid condens in een badkamer. Zeker in de winter, als het buiten kouder begint te worden. De folies die wij gebruiken zijn waterafstotend en hittebestendig, Je loopt dus niet het risico dat de folie aan de randjes los gaat laten.

Kantoor

Is de uitstraling van je kantoor wat gedateerd maar zijn de meubels nog niet versleten dan kunnen we de look van het kantoor moderniseren. Niet alleen de meubels maar bijvoorbeeld ook een kastenwand kan worden voorzien van een folie waardoor deze een modernere uitstraling krijgt. We gebruiken hiervoor speciale folie die heel wat stugger en dikker is, ze zijn in oneindig veel kleuren en prints verkrijgbaar? een effen kleur, leer, beton, marmer of bijv. met een houtnerf. Dus bespaar geld op het vernieuwen van het interieur van je kantoor en laat het door ons voorzien van een nieuw jasje.

Deuren / Kozijnen

Deuren en kozijnen binnenshuis kunnen ook voorzien worden van folie waardoor ze een compleet andere look kunnen geven aan je interieur. Heb je ooit gekozen voor aluminium of kunststof buiten kozijnen? En wil je ze van kleur veranderen, omdat nu de trend donker is i.p.v. wit of andersom? Het kan aan de binnen, maar ook zeker aan de buitenzijde. 

Wij kunnen je huis, kantoorpand een grote 'make-over' geven, tegen relatief lage kosten.

Kijk in onze portfolio, om voor en na foto's te zien van interieur delen die we voorzien hebben van een wrap!Om een goede prijs indicatie te kunnen maken voor het wrappen van je aanrechtblad, keuken, badkamer, kantoor, kozijnen of ander deel van je interieur, moeten we eerst op locatie komen kijken. We gaan dan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn en een prijs is vaak afhankelijk van welke folie je uitkiest. Dus als iets in het interieur een nieuwe look nodig heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram