we wrap your style

Wat is eigenlijk een auto wrap, en wat kun je ermee?

 

Een wrap is een folie die bestand is tegen weer en wind die je om je auto, of delen van een auto kunt vormen om een nieuwe look te creëren, en om delen te beschermen.
De folie is speciaal gemaakt om het aan te brengen, en later te verwijderen zonder schade aan te richten. Het is daarnaast ook erg goed om je originele lak te beschermen.
Hieronder een korte beschrijving hoe het in zijn werkt gaat.
Eerst wordt de auto compleet en grondig  gereinigd aan de buitenzijde. Daarna goed ontvet met speciale ontvetter die ervoor zorgt dat de hoogwaardige zelfklevende folie van merken als: 3M, Avery, Hexis, Inozetec, Oracle of Vivid goed hecht en netjes blijft zitten. De levensduur van de Wrap bedraagt hierdoor jaren.
D-Sign-Wraps is gespecialiseerd in het wrappen van verschillende type voertuigen, of het nu gaat om een auto, scooter, motor, bus, touringcar, camper, caravan, of delen van een voertuig zoals, een dakwrap in carbonlook of hoogglans kleur, alle chrome delen aan de buitenzijde van de auto zwart maken.
Hiermee maakt u de auto uniek en stijlvol. Er zijn verschillende kleuren mogelijk die u  ook nog eens kunt combineren met wrapping van de spiegelkappen, raamlijsten, of de wrap van uw grill, dakrails, of andere onderdelen.

Mooie extra details aan uw carstyling kunnen we toevoegen door uw koplampen te voorzien van Smoked folie en/of de ruiten te blinderen, zo is uw auto helemaal af. andere kleuren logo's, het kan allemaal!

Geef uw auto een extra unieke uitstraling!

Wilt u gaan voor bescherming van uw grote aankoop waar u erg zuinig op bent? 

Dan is Paint Protection echt wat voor u!

Wij kunnen uw auto, boot, motor enz.. ook voorzien van de wel bekende PPF folie. Deze transparante folie kunnen wij Professioneel aanbrengen waardoor de originele lak goed beschermd wordt en niet zal beschadigen of verkleuren.

Lakbeschermingsfolie, beter bekend als steenslagfolie, is een onzichtbare folie die als een tweede huid over de lak aangebracht wordt. De folie is glashelder en beschermt de lak van uw auto, boot, motor enz.. tegen steenslag of krassen en zorgt voor een diepe glans.

Tevens is deze folie ook zelf herstellend als deze verwarmd word door bijvoorbeeld de zon. De krasjes die er evt op komen, herstellen zich door de warmte, en trekken echt helemaal weg!

Bij ons staan de wensen en de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. 

Dit resulteert in talloze geslaagde wraps, waarvan je een aantal in ons portfolio kunt zien.

Bent u particulier of een bedrijf en wilt u reclame of een full-color wrap op uw voertuig?

Neem dan contact met ons op.

Na een Carwrap dient U de nieuwe kleur wel door te geven bij de RDW. (Dit kan online geregeld worden en is gratis)

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram